A felhasználó és a fogyasztás adatainak változása

A felhasználó személyében bekövetkezett változást a korábbi és az új felhasználó együttesen köteles a változástól számított 30 napon belül - a vízmérőállás megjelölésével - bejelenteni. A bejelentés elmulasztása esetén az abból eredő károkért a régi és az új felhasználó egyetemlegesen felel.

A változást személyesen vagy írásban a "Változás-bejelentő Felhasználó változásról" nyomtatvány kitöltésével és aláírásával intézhetik ügyfeleink.

 

A csatorna szolgáltatás igénybevételének megkezdését a szolgáltató részére - a vízmérőállás megjelölésével - a Csatornahasználat igénybevételéről dokumentumon írásban köteles bejelenteni a felhasználó.

 

Letölthető nyomtatvány
Változás-bejelentő felhasználó változásról - kitölthető letöltés 
Változás-bejelentő csatornahasználat igénybevételéről - kitölthető letöltés
Változás-bejelentő név vagy cím változásról - kitölthető letöltés

 

A fogyasztási szokások megváltozásával változhat a havi elfogyasztott vízmennyiség. Lehetőség van a havi átlagos szolgáltatási mennyiség változtatására, így elkerülhető a végszámla készítésekor jelentkező jelentős különbözet.

 

Letölthető nyomtatvány
Részszámla mennyiség változtatásáról

letöltés

Részszámla mennyiség változtatásáról - vízmérő felszerelés után

letöltés

 

Fizetési mód változását a felhasználó írásban kérheti irodánkban. Lakossági folyószámlás fizetési mód választása esetén a vevőszámot (előnullák nélkül) kell a pénzintézeti megbízáshoz megadni.

Minőség

Elérhetőség

Készítette: Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás