Aktualitások

Módosult a víziközművek tervjóváhagyásának folyamata

2017. július 04.

Tisztelt Felhasználóink!

 

A vonatkozó jogszabályok változása miatt társaságunknál a víziközművek tervjóváhagyásának folyamata 2017. július 1-jével az alábbiak szerint módosul:

 

  • Minden víziközmű tervdokumentációt előzetesen be kell nyújtani tervegyeztetésre.
  • Az egyeztetést el lehet végezni személyesen az ügyfélfogadási időben (hétfőn és csütörtökön 8:00 és 10:30 között), vagy a dokumentációt beküldve papír, illetve elektronikus (e-mail) formában.
  • A tervegyeztetésről nyilatkozatot állítunk ki, melyet a közműkezelői nyilatkozat megkérésekor a végleges tervdokumentációval együtt, annak mellékleteként be kell nyújtani.
  • A tervegyeztetés díjmentes.
  • Amennyiben a tervdokumentáció a tervegyeztetési nyilatkozatot nem tartalmazza, a dokumentációt visszaküldjük.

 

Tájékoztató a szennyvízelvezető rendszer vizsgálatáról

2017. június 15.

Tisztelt Felhasználóink!

 

A csapadékvizek szennyvízcsatornáról történő leválasztása érdekében vizsgálatokat végzünk. Az erről készült tájékoztatónkat az alábbi linken olvashatják.


Tájékoztató a szennyvízelvezető rendszer vizsgálatáról

 

Hálózatfenntartási és hálózatjavítási munkák

2017. június 02.

Tisztelt Felhasználóink!

 

Az alábbi linkre kattintva elérhetők társaságunk hálózatfenntartási, illetve hálózatjavítási munkái, a vízszolgáltatás szüneteltetésében érintett helyek megjelölésével.

 

Hálózatfenntartási és hálózatjavítási munkák

 


SMS értesítés

2015. augusztus 28.

SMS értesítést kapnak társaságunk azon felhasználói, akiknek a felhasználási helye érintett egy csőtörés miatti szolgáltatás kiesésben (kizárásban). A saját fejlesztésű térinformatikai rendszer szolgáltatását a főmérővel és a mellékmérővel rendelkező felhasználók egyaránt igénybe vehetik, amennyiben – ügyfélszolgálati elérhetőségeink bármelyikén – megadják a mobiltelefonos elérhetőségüket.

 

Időnként előfordul azonban, hogy a csőtörés körülményei vagy a kiszakaszolandó hálózat összetettsége miatt a zárást a személy- és vagyonbiztonság érdekében haladéktalanul meg kell kezdeni, így nincs idő kizárási tervet készíteni, amely alapján a rendszer automatikusan kiválasztja az érintett felhasználókat.

 

Az SMS-eket diszpécsereink egyetlen kattintással küldik el valamennyi érintett felhasználó részére. Az egy-egy esetben vagy akár egy-egy hónap alatt kiküldött SMS-ek száma rendkívül változatos (havonta a néhány 10 darabtól a pár 100-as nagyságrendig terjed), a vízhálózaton észlelt meghibásodások számától és helyétől függ. Egy-egy szerencsétlen helyen keletkezett csőtörés számos felhasználót érinthet, míg szerencsésebb esetekben mindössze néhány felhasználási hely kizárására van szükség. 

 

Minőség

Elérhetőség

Készítette: Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás