Képernyő átméretezés történt. A további megfelelő működéshez fontos az oldal frissítése. Kérjük, töltse újra/frissítse az oldalt a fenti gombbal, vagy a Ctrl + F5 billentyűkombinációval.

A weboldal Internet Explorer böngészővel nem tekinthető meg!

Ugrás a teljes tartalomhoz.

Hírek, aktualitások

Üzletszabályzat tervezet véleményezése

2022.10.24
Ügyfélszolgálati hír

Üzletszabályzat tervezet véleményezése - cikk fotója

Tisztelt Ügyfelünk!

A víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény egyes rendelkezéseinek végrehajtására kiadott 58/2013. (II. 27.) Korm. rendelet 89.§-ában előírt egyeztetési kötelezettség teljesítése érdekében a Soproni Vízmű Zrt. ezúton teszi közzé az  üzletszabályzat módosításának tervezetét. Amennyiben az üzletszabályzat módosítással érintett részével ügyfeleinknek bármilyen észrevételt szeretnének tenni, azt a sopronivizmu@sopronivizmu.hu e-mail címre küldjék meg.

Az észrevételeket a jogszabályi előírásokkal összhangban 2022. november 14 . napjáig várjuk.

A véleményeket, észrevételeket a beérkezését követően társaságunk jegyzőkönyvben rögzíti, ezért kérjük, hogy azokat az alábbi adatok feltüntetésével szíveskedjenek részünkre megküldeni:

  • az észrevételt, véleményt tevő neve (nem lakosság esetén a képviselt társaság megnevezése),
  • telefonos elérhetősége,
  • az üzletszabályzat vonatkozó pontjának megjelölése, amelyre az észrevételt, véleményt teszi.

Felhívjuk a szíves figyelmüket, hogy az előírások jelentős része jogszabályi rendelkezéseken alapul, amelyek társaságunkat is kötik, így a jogszabályi rendelkezéseknek nem megfelelő észrevételek figyelembevételére nincs lehetőség.

Tájékoztatjuk, hogy a változással nem érintett részekre vonatkozóan nincs módunkban észrevételt elfogadni, mivel az a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által már jóváhagyásra került.

A megküldött és a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelő észrevételeket beépítjük az üzletszabályzatunkba, mely jóváhagyására Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal részére kerül benyújtásra.

Az üzletszabályzat tervezet ide kattintva letölthető