Képernyő átméretezés történt. A további megfelelő működéshez fontos az oldal frissítése. Kérjük, töltse újra/frissítse az oldalt a fenti gombbal, vagy a Ctrl + F5 billentyűkombinációval.

A weboldal Internet Explorer böngészővel nem tekinthető meg!

Ugrás a teljes tartalomhoz.

Akadálymentesítési nyilatkozat

A Soproni Vízmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság (rövidített neve: Soproni Vízmű Zrt., székhelye: 9400 Sopron, Bartók Béla utca 42., cégjegyzékszáma: 08-10-001717, nyilvántartó bírósága: Győri Törvényszék Cégbírósága, képviseli: Rádonyi László vezérigazgató) elkötelezett amellett, hogy honlapját a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint akadálymentessé tegye.

Ezen akadálymentesítési nyilatkozat a https://www.sopronivizmu.hu/-ra vonatkozik.

Megfelelőségi státusz

A honlap az alábbiakban felsorolt kivételek mellett megfelel a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek:

Az E-ügyfélszolgálat nem felel meg az akadálymentesség követelményeinek. Társaságunk az akadálymentesítés érdekében az E-ügyfélszolgálat teljes megújítását kezdte meg. Célunk, hogy egy olyan, kibővített funkcionalitású alkalmazást hozzunk létre, amelyen az információ mindenki számára elérhető. Társaságunk munkatársai folyamatosan dolgoznak az új alkalmazás elkészítésén.

A 2018. május 25. előtt keletkezett, szkennelt pdf állományok nem felolvashatóak, tekintettel arra, hogy e dokumentumok hitelesítése kézi aláírással történt, és az így keletkezett pdf állományok esetében nem biztosítható, hogy azokat a felolvasó programok értelmezni tudják.

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

E nyilatkozat 2021.12.10-én készült, a Soproni Vízmű Zrt. által végzett önértékelés alapján.

Visszajelzés és elérhetőségek

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a honlap a lehető legrövidebb időn belül, teljes körűen akadálymentessé váljon.

Az esetleges megfelelőségi hiányosságokat a sopronivizmu@sopronivizmu.hu címen jelezheti. Az akadálymentesítésért és a kérések feldolgozásért felelős: Informatikai és Energetikai Osztály. A 2018. évi LXXV. törvény 4. § (2) bekezdés értelmében a közszférabeli szervezet a jelzésre 30 napon belül köteles válaszolni.

Végrehajtási eljárás

Az akadálymentesítési ellenőrzés részletes szabályait a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvényben foglalt kötelezettségek teljesítése ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 162/2019. (VII. 5.) Kormányrendelet tartalmazza.

Ellenőrző szervezet: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség

Székhely: 1134 Budapest, Váci út 35.

Levelezési cím: 1255 Budapest, Pf.: 182

Ügyfélszolgálat: +36 1 450 3070

E-mail: ugyfelszolgalat@kifu.gov.hu

Amennyiben a visszajelzési eljárásban az értesítést vagy kérelmet benyújtó személy a törvény 4. § (2) bekezdése szerinti határidőben nem, vagy nem kielégítő választ kap a Soproni Vízmű Zrt.-től, bejelentése alapján az ellenőrző szervezet akadálymentesítési ellenőrzést végez.

Jelen akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyta:

Rádonyi László
vezérigazgató