Képernyő átméretezés történt. A további megfelelő működéshez fontos az oldal frissítése. Kérjük, töltse újra/frissítse az oldalt a fenti gombbal, vagy a Ctrl + F5 billentyűkombinációval.

A weboldal Internet Explorer böngészővel nem tekinthető meg!

Ugrás a teljes tartalomhoz.

Fürdők


Társaságunk üzemelteti Sopron város sportuszodáját és strandjait.

Tevékenységünk során kiemelt figyelmet fordítunk a sportolni, kikapcsolódni vágyó fürdővendégek kiszolgálására, biztonságára, a fürdővíz megfelelő minőségének fenntartására, továbbá a kulturált, higiénikus fürdőkörnyezet biztosítására. Fontos feladatunknak tekintjük, hogy megőrizzük az elmúlt évtizedekben Sopronban kialakult fürdőzési kultúrát.

A 2021-ben átadott Lőver Uszoda minden 21. századi követelménynek megfelel, a tömegsport és az élsport számára is a legjobb és legmodernebb feltételeket biztosítja. Az uszoda mellett egy gyönyörű fenyvesekkel övezett területen található a Lőver fürdő, ahol négy medence, csúszdák és élmény elemek segítik a kikapcsolódást.

A Tómalom fürdő Sopron és környékének kedvelt, természetes vizű fürdőhelye. A családias miliőjű strandon vízibicikli park, napvitorlák és úszó pihenősziget várja a látogatókat.

A fenti fotókra kattintva minden fontos információt elérhetnek fürdőinkről.