Képernyő átméretezés történt. A további megfelelő működéshez fontos az oldal frissítése. Kérjük, töltse újra/frissítse az oldalt a fenti gombbal, vagy a Ctrl + F5 billentyűkombinációval.

A weboldal Internet Explorer böngészővel nem tekinthető meg!

Ugrás a teljes tartalomhoz.

Váltson Ön is e-számlára!

Kattintson ide az e-számla regisztrációhoz!

Figyelmébe ajánljuk az elektronikus számla kényelmét, amely hiteles, a papír számlával egyenértékű, megfelel a jogszabályi előírásoknak és Önnek semmilyen plusz költséggel nem jár.

Milyen előnyöket nyújt nekem az e-számla?

 • Gyors – nincs nyomdai és postai átfutási idő.
 • Könnyen elérhető, praktikus – online bármikor megtekintheti, letöltheti.
 • A papírkímélő szolgáltatás igénybe vételével hozzájárul környezetünk védelméhez.
 • Biztonságos.
 • E-mailben értesítést kap a számla elkészültéről.
 • Könnyen visszakereshető – nincs többé elkallódott számla.
 • A bankkártyás fizetés lehetőségét is igénybe veheti.

Az e-számla megoldás választásával hozzájárul környezetünk megóvásához, és elkerüli a sárga csekk feladása miatt jelentkező időigényes postai sorban állást is.

 

Hogyan kaphatok e-számlát?

A szolgáltatásra honlapunkon tud regisztrálni.

Amire szüksége lesz a regisztrációhoz:

 • szerződéses folyószámla-szám (számlánk 3. oldalán, bal oldalon, 2. bekezdés 1. sorában)
 • bankszámlaszám.

Sikeres regisztrációt követően a megadott e-mail címre értesítést kap, amelyben a regisztrációt a linkre kattintva meg kell erősítenie. Társaságunktól is kap egy értesítést a regisztráció feldolgozásáról.

Felhasználónevével és jelszavával a www.szamlakozpont.hu weboldalon, a vevői bejelentkezést választva beléphet elektronikus tárhelyére.

Minden új számlájáról értesítést és fizetési emlékeztetőt kap a Számlaközpont Kft.-től.

A sikeres regisztrációt követően az e-számlás átállás a számlázási ciklus figyelembevételével történik, a számlázás zárását megelőző regisztrációt követően kiállításra kerülő számla már e-számla lesz.

 

Mi az e-számla és hogyan működik?

Az e-számla egy közhiteles elektronikus dokumentum, amelyet időbélyeggel és elektronikus aláírással láttak el, egy eredeti példányban készül, és fájlmásolás útján sokszorosítható. Az e-számla a NAV által előírtak szerint, a papír alapú számlával azonos adattartalommal és formában kerül kibocsátásra PDF és XML formátumban is.

Az e-számlát az általunk megbízott Számlaközpont Kft. állítja elő és 8 évig tárolja. A Számlaközpont Kft. honlapján keresztül beléphet, és a kizárólag az Ön számára biztosított elektronikus tárhelyen megtalálhatja e-számláit, amelyeket megtekinthet, tetszése szerint importálhat, és akár kontírozhat is.

Az e-számláknál nem vesszük figyelembe a részszámla kibocsátásra vonatkozó nettó 3.600 Ft-os értékhatárt, azok összegüktől függetlenül kiállításra kerülnek. 

 

Milyen fizetési móddal egyenlíthetem ki az e-számláimat?

 • csoportos beszedési megbízás: pénzintézetének adott megbízása alapján számláink ellenértékét bankszámlájáról leemeljük. Amennyiben eddig is így egyenlítette ki számláit, akkor nincs semmi teendője.
 • egyedi átutalás: (Ön kezdeményezi a kiegyenlítést), a számlán szereplő fizetési határidő előtt elektronikus átutalással (e-bank), vagy eseti, papír alapú átutalással.

E-számla választása esetén csekkes fizetésre nincs lehetőség. Amennyiben Ön jelenleg csekkes fizetési móddal egyenlíti ki vízdíjszámláit, és ezen nem kíván változtatni, abban az esetben e-számla szolgáltatásunkat sajnos nem tudja igénybe venni. 

Regisztráljon most! 

Az E-számla szolgáltatással kapcsolatos kérdéseivel és észrevételeivel kérjük, forduljon a Számlaközpont Kft.-hez, a szolgáltató honlapján megadott elérhetőségeken.