Képernyő átméretezés történt. A további megfelelő működéshez fontos az oldal frissítése. Kérjük, töltse újra/frissítse az oldalt a fenti gombbal, vagy a Ctrl + F5 billentyűkombinációval.

A weboldal Internet Explorer böngészővel nem tekinthető meg!

Ugrás a teljes tartalomhoz.

Váltson Ön is e-számlára!

Kattintson ide pdf-formátumú elektronikus számla regisztrációhoz!

Figyelmébe ajánljuk az elektronikus számla kényelmét, amely hiteles, a papír számlával egyenértékű, megfelel a jogszabályi előírásoknak és Önnek semmilyen plusz költséggel nem jár.

 

Milyen előnyöket nyújt nekem az e-számla?

 • Gyors – nincs nyomdai és postai átfutási idő.
 • Könnyen elérhető, praktikus – online bármikor megtekintheti, letöltheti.
 • Környezetkímélő – a papírkímélő szolgáltatás igénybevételével hozzájárul környezetünk védelméhez.
 • Biztonságos.
 • E-mailben értesítést kap a számla elkészültéről.
 • Könnyen visszakereshető – nincs többé elkallódott számla.
 • A bankkártyás fizetés lehetőségét is igénybe veheti.

Az e-számla megoldás választásával hozzájárul környezetünk megóvásához, és elkerüli a sárga csekk feladása miatt jelentkező időigényes postai sorban állást is.

 

 Mi az e-számla és hogyan működik?

Az e-számla egy közhiteles elektronikus dokumentum, amelyet időbélyeggel és elektronikus aláírással láttak el, egy eredeti példányban készül, és fájlmásolás útján sokszorosítható. Az e-számla a NAV által előírtak szerint, a papír alapú számlával azonos adattartalommal és formában kerül kibocsátásra PDF és XML formátumban is.

Az e-számláknál nem vesszük figyelembe a részszámla kibocsátásra vonatkozó nettó 3.600 Ft-os értékhatárt, azok összegüktől függetlenül kiállításra kerülnek. 

E-számla szolgáltatást kétféle formában nyújtunk felhasználóinknak:

 • Pdf-formátumú számla e-mailben
 • E-számla a Számlaközponton keresztül.

 

Pdf-formátumú számla

Ha ezt a szolgáltatásunkat választja, akkor a továbbiakban elkészült számláit nem papíralapon, hanem e-mailben kapja meg.

Lehetősége van pdf-számlát igényelni e-ügyfélszolgálatunkon, ahol csak az e-mail címét kell megadnia,

vagy az alábbi linkre kattintva:

Regisztráljon most pdf-számlára!

 

E-számla a Számlaközponton keresztül

Lehetőség van az e-számla szolgáltatás igénybevételére olyan formában is, hogy az e-számlát az általunk megbízott Számlaközpont Zrt. állítja elő és 8 évig tárolja. A Számlaközpont Zrt. honlapján keresztül beléphet, és a kizárólag az Ön számára biztosított elektronikus tárhelyen megtalálhatja e-számláit, amelyeket megtekinthet, tetszése szerint importálhat, és akár kontírozhat is.

Regisztráció a Számlaközponthoz

Sikeres regisztrációt követően a megadott e-mail címre értesítést kap, amelyben a regisztrációt a linkre kattintva meg kell erősítenie. Társaságunktól is kap egy értesítést a regisztráció feldolgozásáról.

Felhasználónevével és jelszavával a www.szamlakozpont.hu weboldalon, a vevői bejelentkezést választva beléphet elektronikus tárhelyére.

Minden új számlájáról értesítést és fizetési emlékeztetőt kap a Számlaközpont Zrt.-től.

A sikeres regisztrációt követően az e-számlás átállás a számlázási ciklus figyelembevételével történik, a számlázás zárását megelőző regisztrációt követően kiállításra kerülő számla már e-számla lesz.

Az e-számla szolgáltatással kapcsolatos kérdéseivel és észrevételeivel kérjük, forduljon a Számlaközpont Zrt.-hez, a szolgáltató honlapján megadott elérhetőségeken.

 

Milyen fizetési móddal egyenlíthetem ki az e-számláimat?

 • csoportos beszedési megbízás: pénzintézetének adott megbízása alapján számláink ellenértékét bankszámlájáról leemeljük. Amennyiben eddig is így egyenlítette ki számláit, akkor nincs semmi teendője.
 • egyedi átutalás: (Ön kezdeményezi a kiegyenlítést), a számlán szereplő fizetési határidő előtt elektronikus átutalással (e-bank), vagy eseti, papír alapú átutalással.
 • bankkártyával:
  • e-ügyfélszolgálatunkon, regisztrált felhasználóink számára,
  • a számla pdf-et tartalmazó értesítő e-mailben szereplő linken,
  • a Számlaközpont egyedi felhasználói fiókjában.  

E-számla választása esetén csekkes fizetésre nincs lehetőség. Amennyiben Ön jelenleg csekkes fizetési móddal egyenlíti ki vízdíjszámláit, és ezen nem kíván változtatni, abban az esetben e-számla szolgáltatásunkat sajnos nem tudja igénybe venni. 

 

Regisztráljon most!