Képernyő átméretezés történt. A további megfelelő működéshez fontos az oldal frissítése. Kérjük, töltse újra/frissítse az oldalt a fenti gombbal, vagy a Ctrl + F5 billentyűkombinációval.

A weboldal Internet Explorer böngészővel nem tekinthető meg!

Ugrás a teljes tartalomhoz.

Hírek, aktualitások

SMS értesítés

2021.08.04
Sajtóközlemény

SMS értesítés - cikk fotója
SMS értesítést kapnak társaságunk azon felhasználói, akiknek a felhasználási helye érintett egy csőtörés miatti szolgáltatás kiesésben (kizárásban).

A saját fejlesztésű térinformatikai rendszer szolgáltatását a főmérővel és a mellékmérővel rendelkező felhasználók egyaránt igénybe vehetik, amennyiben – ügyfélszolgálati elérhetőségeink bármelyikén – megadják a mobiltelefonos elérhetőségüket.

Időnként előfordul azonban, hogy a csőtörés körülményei vagy a kiszakaszolandó hálózat összetettsége miatt a zárást a személy- és vagyonbiztonság érdekében haladéktalanul meg kell kezdeni, így nincs idő kizárási tervet készíteni, amely alapján a rendszer automatikusan kiválasztja az érintett felhasználókat.

Az SMS-eket diszpécsereink egyetlen kattintással küldik el valamennyi érintett felhasználó részére. Az egy-egy esetben vagy akár egy-egy hónap alatt kiküldött SMS-ek száma rendkívül változatos (havonta a néhány 10 darabtól a pár 100-as nagyságrendig terjed), a vízhálózaton észlelt meghibásodások számától és helyétől függ. Egy-egy szerencsétlen helyen keletkezett csőtörés számos felhasználót érinthet, míg szerencsésebb esetekben mindössze néhány felhasználási hely kizárására van szükség.