Képernyő átméretezés történt. A további megfelelő működéshez fontos az oldal frissítése. Kérjük, töltse újra/frissítse az oldalt a fenti gombbal, vagy a Ctrl + F5 billentyűkombinációval.

A weboldal Internet Explorer böngészővel nem tekinthető meg!

Ugrás a teljes tartalomhoz.

Hírek, aktualitások

Ál-vízművesek tűntek fel működési területünkön

2023.04.19
Sajtóközlemény

Ál-vízművesek tűntek fel működési területünkön - cikk fotója

Folyamatosan tűnnek fel ál-vízművesek a működési területünkön. Számos bejelentés érkezett pl. Sopronból, Kópházáról, Peresztegről, Bükről és Bőből is, miszerint ismeretlenek, magukat társaságunk munkatársainak kiadva próbáltak bejutni fogyasztók otthonaiba. Széleskörű szolgáltatásokkal keresik meg felhasználóinkat, vízmintavételre jelentkeznek, ellenőrzik a víz minőségét és keménységét, ha szükséges, vízszűrő berendezést is ajánlanak.

Társaságunk teljes mértékben elhatárolódik a fentiektől, hiszen munkatársaink csak fogyasztói megkeresés esetén ellenőrzik belső vízhálózaton a vízminőséget, nem ajánlanak vízszűrő berendezést, és mindig a bejelentő személlyel tartják a kapcsolatot.

Kérjük a lakosságot, hogy kellő elővigyázatossággal kezeljék a hasonló helyzeteket, ne váljanak a csalók áldozatává. Valódi munkatársaink Vízmű-emblémás ruhában dolgoznak és kérésre igazolványukat felmutatják.