Képernyő átméretezés történt. A további megfelelő működéshez fontos az oldal frissítése. Kérjük, töltse újra/frissítse az oldalt a fenti gombbal, vagy a Ctrl + F5 billentyűkombinációval.

A weboldal Internet Explorer böngészővel nem tekinthető meg!

Ugrás a teljes tartalomhoz.

Sajtóközlemények

Víz Világnapi nyílt nap

2022.03.25
Sajtóközlemény

Víz Világnapi nyílt nap - cikk fotója

Két év kihagyás után a KEHOP 2.1.7-19-2019-00022 „A klímaváltozás hatása a vízbázis védelmére a PANNON-VÍZ Zrt., az AQUA Szolgáltató Kft. és a Soproni Vízmű Zrt. területén: szemléletformálás a lakosság körében” pályázat keretein belül  újra megtartottuk a Víz Világnapi nyílt napunkat.

A program nagy sikert aratott a résztvevők körében. Közel kétezer gyermek és kísérőik látogattak el hozzánk. Vendégeink nem csak Sopronból érkeztek, érkeztek hozzánk többek között Répcevisről, Sopronkövesdről, Fertőhomokról és Bőből is.

A résztvevőket színes, korosztályonként változó programokkal vártuk, bemutatva a társaság tevékenységeit, mindennapjait: a munkagépektől és a vízbekötésektől a szennyvízhálózatig, az irányítástechnikától a helyszíni kivizsgáláson át a laboros kísérletekig, továbbá volt még csőtörés és vízvezeték keresés, valamint csatornakamerás bemutató is. Emellett számos játékkal és a szakmába illó videók vetítésével is készültünk.