Képernyő átméretezés történt. A további megfelelő működéshez fontos az oldal frissítése. Kérjük, töltse újra/frissítse az oldalt a fenti gombbal, vagy a Ctrl + F5 billentyűkombinációval.

A weboldal Internet Explorer böngészővel nem tekinthető meg!

Ugrás a teljes tartalomhoz.

Kiemelt hírek, aktualitások

Ügyfélszolgálati hír
Sajtóközlemény

Vállalkozásokat, intézményeket érintő díjváltozás

Tisztelt Felhasználónk!

Tájékoztatjuk, hogy 2024. január 1-jétől a NEM LAKOSSÁGI felhasználók (Vállalkozás, Intézmény) víziközmű-szolgáltatás díjai a 25/2023. (XII. 13.) EM rendelet szerint jelentősen megemelkedtek.

Az aktuális díjak ide kattintva érhetők el.

 

 

2023.12.19
Ügyfélszolgálati hír
Sajtóközlemény

Számláink bankkártyás kiegyenlítése az értesítő e-mailben küldött fizetési linkre kattintva is megtehető.

Tisztelt Felhasználónk!

Tájékoztatjuk, hogy ügyfélszolgálatunk fejlesztésének részeként elektronikus úton kiállított víziközmű-szolgáltatás számláink a jövőben az értesítő e-mail mellékleteként közvetlenül is elérhetők.

A számla bankkártyás kiegyenlítése - a korábban rendelkezésre álló fizetési lehetőségek mellett - az értesítő e-mailben küldött fizetési linkre kattintva is megtehető.

2023.09.12
Ügyfélszolgálati hír
Sajtóközlemény

Megújult az online ügyfélszolgálatunk

Tisztelt Felhasználónk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megújult az e-ügyfélszolgálatunk. Ezentúl még több ügyet intézhet online, könnyen, gyorsan, bárhonnan, bármikor!

Az új felületen rögzítheti mérőállását, módosíthatja elektronikus elérhetőségi adatait, igényelhet elektronikus számlát, megtekintheti, letöltheti, befizetheti számláit, locsolási kedvezményt igényelhet, kérelmeket nyújthat be, felhasználó-változást jelenthet be, bekötéssel, vízmérőkkel kapcsolatos nyomtatványokat tölthet le és küldhet be. Egy regisztrációval több felhasználót kezelhet, sajátja mellett családtagja, rokona, vállalkozása ügyeit is egy helyen, könnyedén.

Folyamatosan dolgozunk az Ön kényelméért, ezért a közeljövőben tovább bővül online elérhető szolgáltatásaink köre

Regisztráljon most!  

Amennyiben már rendelkezik regisztrációval, korábbi jelszavával az új felületre is be tud lépni.

https://www.sopronivizmu.hu/e-ugyfelszolgalat

2023.04.20
Ügyfélszolgálati hír
Sajtóközlemény

Elektronikus számlázás népszerűsítése

Tisztelt Felhasználóink!

Társaságunk az elektronikus számlázás népszerűsítése érdekében kampányt indít, amelynek keretében a PDF-számla és az e-számla számos előnyére kívánjuk felhívni felhasználóink figyelmét.

Az erről szóló tájékoztatónk ide kattintva érhető el.

A kampány részeként 2022. október 17-től várhatóan 2023. január közepéig társaságunk megbízásából a Lépéselőny Kft. telefonon keresi meg felhasználóinkat.

Kérjük, válaszaikkal segítsék közös munkánkat!

Köszönjük!

 

2022.10.14